Rundveehouderij

Achtergrond

Unifast / AGM zelfrijdende verticaalmenger met stroblazer

Voerwagens worden niet alleen groter, maar kunnen steeds meer. Zo toonde de Agritechnica van 2003 een uitbreiding van het aanbod zelfladers.

STROBLAZER VAN UNIFAST / AGM

Ook het Italiaanse Unifast/AGM toonde een stroblazer op een zelfrijdende verticaalmenger. Volgens de Nederlandse importeur is deze bij Unifast/AGM al ongeveer 20 jaar in het programma, maar was de vraag ernaar zeer gering. Deze stroblazer heeft een zeer grote diameter en kan stro, afhankelijk van de klepstand, tot 15 meter de stal in blazen. Volgens de fabrikant gaat dat gepaard met een geringe beschadiging van het stro. De stroblazer is ook leverbaar op de getrokken machines vanaf de eenvijzel-verticaalmenger van 12 kuub.
Klik hier voor meer zelfladers op de Agritechnica van 2003.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.