Rundveehouderij

Achtergrond

Trioliet grote drievijzelmenger

Voor grote bedrijven is er een extra grote verticaalmenger van Trioliet, inhoud 46 kuub.

> Bijzonderheid: Deze nieuwe Trioliet-verticaalmenger, type 4600 VLK, is een uitbreiding op de bestaande Solomix 3-mengwagenserie en 10 kuub groter dan de één na grootste. De wagen heeft drie staande vijzels, alle voorzien van snijmessen. In de kuip zijn 2 contramessen gemonteerd. De voorste en de achterste as van het drie-assige onderstel zijn gedwongen hydraulisch bestuurd.
Het voer lossen gaat door een schuif en dwarsafvoerketting (inclusief side-shift en snelheidsregeling) aan de voorzijde van de mengkuip. Optioneel kan het voer de kuip verlaten via twee schuiven aan de zijkant. De aandrijving verloopt via een aftakas met nokkenkoppeling en een vertragingskast. Diverse opties, zoals een weegsysteem, elektrische afstandsbediening en verlichting.
> Richtprijs: €65.600 in de standaarduitvoering.
> Informatie: Trioliet Mullos BV in Oldenzaal, tel. (0541) 57 21 21 of www.trioliet.nl.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.