Rundveehouderij

Achtergrond

RMH Mixellent-voermenger tilt cabine boven kuil uit

Het Israëlische RMH komt met een zelfrijdende voermengwagen met een beweegbare cabine.

Het Israëlische RMH komt met een zelfrijdende voermengwagen met een beweegbare cabine. De cabine van de RMH Mixellent kan 66 centimeter op en neer bewegen voor een beter zicht op de frees bij het laden. De zelfrijder wordt leverbaar met een 147 kW (200 pk) Deutz-motor en bakinhouden van 16, 18 en 20 kuub. De wagen is vierwiel gestuurd en 10,5 meter lang. De Israëli’s hebben hun best gedaan om alles zo geautomatiseerd mogelijk te laten bedienen. Op de monitor komen alleen gegevens in beeld die nodig zijn voor het werk dat op dat moment gebeurt. Bij achteruitrijden is er een camerabeeld en frezen betekent kilo’s in beeld.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.