Rundveehouderij

Achtergrond

Nieuwe bredere Vicon hark

Kverneland brengt in 2008 een bredere hark met middenafleg op de markt.

De Vicon Andex 1103 stond niet in 2007 in Leeuwarden op de beurs.De Kverneland Group brengt in 2008 een nieuwe hark met middenafleg op de markt, de Vicon Andex 1103. De werkbreedte is instelbaar van 9,60 tot 10,90 meter. Hiervoor was de Andex 843 met een werkbreedte van 8,5 meter Kvernelands breedste hark.
De hark is voorzien van twee rotors met een diameter van 4,50 meter. Elke rotor heeft 15 tandarmen met elk vijf tanden. De getrokken hark heeft geen trekhaak, maar wordt aan de hef aangekoppeld. In transport is de hark 4,98 meter hoog. Om de transporthoogte te beperken moet een aantal tandarmen worden verwijderd. Ook kan het bovenste wielstel omgeklapt worden.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.