Rundveehouderij

Achtergrond

Deutz-Fahr SwathMaster 7131

Deutz-Fahr verbreedt het gamma getrokken harken met de bredere SwatMaster 7131.

Standaard heeft de machine een enkel wielstel met grote 18 inch ballonbanden. Optie is een 18 inch zogenoemd Terra-Contact tandemstel.Bijzonderheid: De getrokken dubbele SwatMaster 7131-hark heeft een werkbreedte tot 7,1 meter, 0,6 meter meer dan de kleinere SwatMaster 6531. De 7131 is uitgevoerd met het Terra-Link-systeem, waarmee beide rotoren de bodemcontouren onafhankelijk volgen. Met de hydraulische disselverstelling kan de voorste rotor buiten de trekkerbreedte harken. Zwadbord opklappen en werk- en transportposities verstellen, gaan hydraulisch vanuit de cabine.
Prijs: E14.015 exclusief BTW.
Info: Kverneland Group Benelux BV, tel. (0321) 38 71 20 of www.deutzfahrvoederwinning.nl.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.