Rundveehouderij

Achtergrond

Camara met nieuwe zelfladende verticaalmenger

Het aanbod van horizontaal- en verticaalmengers in Nederland is overweldigend. Toch zitten er nog gaten in die overvolle voermengwagenmarkt. Dat blijkt op de Sima-beurs in Parijs 2005.

Machinefabrikanten proberen zich steeds te onderscheiden van anderen. Dat was ook te zien op de Sima, de Franse landbouwbeurs. Een alternatief mengprincipe uitvinden bijvoorbeeld bleek populairder dan het verfijnen of verbeteren van de bestaande mengprincipes. Want er is al veel van hetzelfde. Een ander systeem betekent een ander verhaal en dan val je beter op. Klik hier voor meer informatie over voermengwagens op de Sima-beurs in Parijs 2005.

De Spaanse fabrikant Camara bedacht een simpele en zeer voor de hand liggende oplossing: een laadkraan achter op een verticaalmenger.

ZELFLADEND : de Spaanse fabrikant Camara toont een heel simpele oplossing van een zelfladende verticaalmenger. Het is een 360 graden draaibare laadkraan, gemaakt achter aan de mengkuip. Bediening gaat ook achterop. De fabrikant zoekt nog dealers in Nederland.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.