Rundveehouderij

Achtergrond

Alles over voermengwagens

Boerderij maakte een lijst met voermengwagens. Zoek uit het gigantische aanbod de voermengwagen die voldoet aan al úw wensen. Zoek direct ook een dealer van de voermengwagen van uw keuze.

Voermengwagens (excel-tabel)

Handleiding
In deze tabel zijn merken, typen, prijzen en overige kenmerken van de voermengwagens bijeengebracht. Zoek de wagen die voldoet aan uw eigen wensen door middel van de filters (driehoekjes). Stel u zoekt een wagen met een verticaal mengsysteem met een inhoud tussen 10 en 20 kuub. Klik met de muis op het driehoekje ‘mengsysteem’ en klik ‘verticaal’ aan. De tabel geeft nu alle wagens met verticaal mengsysteem weer. Klik vervolgens met de muis op ‘inhoud’ en klik dan ‘aangepast’. Hierin geeft u aan: ‘groter dan 10’ en ‘kleiner dan 20’. De tabel geeft dan wagens van 10 tot 20 kuub weer. Zo kunt u in elke kolom met filter uw wensen aangeven. Succes
Bekijk de typen en prijzen (excel bestand) »

Overzicht dealers

Lijst met naam, woonplaats en telefoonnummer van dealers per merk.
Bekijk de dealers-lijst (excel-bestand)

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.