Rundveehouderij

Achtergrond 199 x bekeken

Stabiele prijzen tot kleine plus

Het volume van de handel in wolvee blijft matig. De prijzen voor ooi- en ramlammeren zijn nog steeds aan de hoge kant. Voor deze week is de verwachting dat de prijzen voor zwaardere ramlammeren stabiel blijven. Voor de lichte dieren geldt ook stabiliteit tot een klein plusje.
De komende tijd lijkt er in deze vaste marktsituatie niet echt veel verandering op te treden, gezien de krappe voorraden aan slachtrijpe dieren die er in Nederland zijn.
De vraag naar zuiglammeren is groter dan het aanbod. Het is echter nog te vroeg in het jaar om daar nu al in te kunnen voorzien. De dieren zijn net geboren en zijn simpelweg nog te jong om voor de handel weg te gaan.
I Prognose De prijzen blijven stabiel of stijgen licht.

Of registreer je om te kunnen reageren.