Rundveehouderij

Achtergrond 561 x bekeken

Voerrobot Feedshuttle van DeLaval

Technische gegevens van DeLavals Feedshuttle voerrobot

De Feedshuttle van DeLaval doseert gemengd voer uit een voorraadmengbak. DeLaval deed vele jaren ervaring op in Scandinavië

TECHNISCHE GEGEVENS

DeLaval Feedshuttle: 2 x 1,1 x 1 meter (l x b x h). Eigen gewicht: 600 kg. Inhoud: 1,5 kuub. Twee weegstaven, twee elektromotoren (1 bandje en 1 voor bodemketting en doseerwalsen) Maximale snelheid handbediend: 20 m/min. Aandrijving: twee gelbatterijen, oplaadtijd 16 uur. Maximaal aantal rondgangen: 10. Mengbak: Storti-licentie, drie horizontale mengvijzels, inhoud 12 of 17 kuub. Mengmotor: frequentieregelaar en vermogen van 30 kW. Minimale loshoogte bak 2,5 meter. Minimaal benodigde oppervlakte voerkeuken 30 vierkante meter. Besturingssysteem: Alpro. Prijs: €65.000 voor versie met 12 kuubs mengbak exclusief rail. Leverancier: DeLaval in Steenwijk, tel. (0521) 53 75 00 of www.delaval.com. Klik hier voor meer informatie over deze voerrobot.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.