Rundveehouderij

Achtergrond 8 reacties

Thieme in verzoeking?

Het zou wel humor zijn als Marianne Thieme hem van Sint cadeau kreeg: de Stoereboerenkalender. Zou ze erom kunnen lachen? Hangt ze hem op of zou het ding bij het oud papier belanden?

Inmiddels stromen de bestellingen voor de kalender binnen, maar ik vermoed dat er voor de voorzitter van de Partij voor de Dieren niet eentje bij zit. Jammer, vooral voor haar. Maar er zijn natuurlijk ergere dingen.

Voor de mannen die dit lezen: u kunt uw vriendin, vrouw, moeder, dochter of buurvrouw nog blij maken met dit unieke gadget. Voor sinterklaas, kerst of zomaar. Kwestie van hier even bestellen. Kunnen de mannen voor zichzelf meteen even die andere kalender bestellen. Die met die hele lange benen erop.

Tegen iedereen die commentaar had op de kalenders die Boerderij maakt, zou ik willen zeggen: zie er toch de lol van in. Het jaar is zwaar genoeg geweest: lage melk- en varkensprijzen, graanprijzen die omlaag doken en of het niet genoeg was kwam er een kredietcrisis overheen. Dan mag er ook best eens iets lolligs gebeuren.

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  varkensboer drenthe

  Mijn vrouw vindt het veel leuker om naar mij te kijken

 • no-profile-image

  Hendrik

  Thieme in verzoeking? Waar slaat dat op: Thieme in Verzoeking? Moet de naam Thieme (die bij veel boeren werkt als een rode lap op een stier) alleen maar gebruikt worden om de aandacht naar deze kalenderpromo te trekken.
  Goedkoop en beetje onfris, lijkt me. Zeker niet 'lollig' • no-profile-image

  .

  flutstory verhaal, magreet, geen ander nieuws of alleen om de hits.

 • no-profile-image

  Vrijgezel

  Het zou leuker zijn als Margreet het niet meer over Marianne heeft. Schrijf eens over jezelf, kunnen de boeren ook eens lachen.

 • no-profile-image

  ab

  ja en dan met een groep jagers erop en de buit van een drijfjacht

 • no-profile-image

  boer

  Ik ben het meer dan zat dat die gene die reageren aleen maar negetief kunnen zijn, lopen jullie de hele dag soms met een boze kop om.

 • no-profile-image

  wim uit vorden

  Waarom heeft marianne nog hoektanden die zijn om vlees af te scheuren bij het eten van vlees kunnen ze bij haar er wel uitlaten/uithalen krijg je een heel ander gezicht als ze lacht , zal haar jachtopziendertje ex niet blij mee zijn.
  (van die hoektanden dat leren kinderen op shool waar ze voor nodig zijn.

 • no-profile-image

  Stadsmens

  Waarom zou Marianne Thieme stoere boeren niet weten te warderen? Ze staan toch niet met gemartelde varkens of bebloede kippen op de foto.

Laad alle reacties (4)

Of registreer je om te kunnen reageren.