Rundveehouderij

Achtergrond 6 reacties

Marianne Thieme en meer lekkere dingen

Wat een week! Marianne Thieme trouwt, dat andere lekkere ding wordt president en onze lekkere dingen zijn er eindelijk ook in druk!

Wat een week, wat een week. Marianne Thieme getrouwd, wilde zwijnen die zonder uitkijken de snelweg oversteken en Obama op bezoek bij Bush. De nieuwgekozen president liet de afgelopen twee jaar geen spaan heel van Bush en zijn beleid, maar tijdens het bezoekje sloegen ze mekaar alweer amicaal op de schouders. Zo gaat dat.

Een lekker ding, die Obama, schreef ik in mijn vorige weblog. Helemaal waar. Maar ik heb ook Nederlandse lekkere dingen in de aanbieding. De stoere Boerderijkalenders zijn namelijk uit: de stoereboerenmeidenkalender én de stoereboerenkalender. Fruitige boerenmeiden en pittige boeren. Voor elk wat wils dus. Voor hem én voor haar. Ik hoorde van een bedrijf waar plannen zijn de kalenders naast elkaar op de wc-deur te hangen. Leuk plan.

De kalenders zijn te bestellen via deze website. Een leuk idee voor iedereen die ook zo’n vrolijke wc-deur wil of verlegen zit om een leuk sinterklaascadeau.

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  voorlichter

  Ik lees nou al een tijd jou weblogs op boerderij.nl en ik vind dat ze eigenlijk in de Margriet of de Libelle horen!
  Zulke stukjes hebben toch nul meerwaarde op een boerensite. De nieuwswaarde van wat jij van Obama vind is toch nihil. Met jou financiele achtergrond kun je beter andere dingen opzoeken over Obama dan wat je van zijn uiterlijk vindt.

 • no-profile-image

  toren

  juust ja, goed geformuleerd!!

 • no-profile-image

  VRIJGEZEL

  Obama is ver weg. Marianne getrouwd. Kalenders komen niet verder dan openhaardaansteekpapier, een mooi woor voor scrabble. Zolang Margreet geen vrouw in de aanbieding heeft kunnen hier de koeien nog van de lekkere baas genieten

 • no-profile-image

  Boer

  De nieuwe boeredochterkalender komt straks weer in het tanklokaal te hangen, het is een leuke promotie voor de boerenstand.

 • no-profile-image

  Karel

  Ja, de kromme komkommertijd is weer aangebroken.

 • no-profile-image

  monique vos

  Ik vind je stukjes altijd ontzettend leuk om te lezen, Margreet! Het hoeft niet altijd zakelijk te zijn, het menselijke telt zeker zoveel mee. Trek het je niet aan als mensen, die niet verder kijken dan hun neus lang is, een reactie schrijven dat je stukjes in Libelle of Margriet thuishoren. Ze horen gewoon in Boerderij!

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.