Rundveehouderij

Achtergrond 367 x bekeken

Gezocht: aparte boerenwoningen

Ik ben op zoek naar bijzondere boerenwoningen. Wie is apetrots op zijn anders-dan-anders-woning en mailt me een foto van zijn bijzondere huis?

Toerend door het platteland valt op dat her en der behoorlijk hippe bouwsels staan. Niet alleen de romantische boerderijen met ruitjesramen en een rieten zadeldak, maar ook constructies die niet zo maar één twee drie zijn te omschrijven. Ze hebben een gegolfd dak, een schuine gevel, stalen spanten of heel veel glas.

Er staat van alles aan woningen en de eigenaren zijn niet alleen maar gesjeesde stedelingen met te veel geld. Af en toe zijn het ook boeren die een dergelijk apart huis bewonen. Soms heel mooi, soms wat minder. Dat is een kwestie van smaak.

Nu denk ik dat ik al heel wat aparte boerenwoningen gezien heb. Maar er zijn er vast nog veel meer die ik gemist heb. Graag wil ik een indruk krijgen van wat boeren allemaal voor creatiefs bedenken. Wie is apetrots op zijn anders-dan-anders-woning en mailt me een foto van zijn bijzondere huis?

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.