Rundveehouderij

Achtergrond

Managementprogramma's melkvee

Veehouders registreren, maar gebruiken hun computer niet echt om te managen. Hier tips om ook de ongekende mogelijkheden van de vier grote programma’s in de veehouderij te ontdekken.

Zo haalt u meer uit een managementprogramma

Veehouders registreren, maar gebruiken hun computer niet echt om te managen. Hier tips om ook de ongekende mogelijkheden van de vier grote programma’s in de veehouderij te ontdekken.
Lees de pdf »

Uniform van Uniform Agri

In dit pdf-bestand staan handreikingen om het programma van Uniform Agri beter te gebruiken. Klik de woorden die geel zijn aangezet aan. Er verschijnt een afbeelding van het programma, is te zien. Gebruik hiervoor een nieuwe, gratis versie van Adobe Reader voor.
Lees de pdf »

Ruma van VSM Automatisering

In dit pdf-bestand staan handreikingen om het programma van Ruma beter te gebruiken. Klik de woorden die geel zijn aangezet aan. Er verschijnt een afbeelding van het programma, is te zien. Gebruik hiervoor een nieuwe, gratis versie van Adobe Reader voor.
Lees de pdf »

Comru van Agrovision

In dit pdf-bestand staan handreikingen om het programma van Comru beter te gebruiken. Klik de woorden die geel zijn aangezet aan. Er verschijnt een afbeelding van het programma, is te zien. Gebruik hiervoor een nieuwe, gratis versie van Adobe Reader voor.
Lees de pdf »

Agis Total Farm System

In dit pdf-bestand staan handreikingen om het programma van Agis Total Farm System beter te gebruiken. Klik de woorden die geel zijn aangezet aan. Er verschijnt een afbeelding van het programma, is te zien. Gebruik hiervoor een nieuwe, gratis versie van Adobe Reader voor.
Lees de pdf »

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.