Pluimveehouderij

Nieuws

RVO.nl werkt aan investeringsregeling pluimveehouderij

RVO.nl werkt aan een nieuwe investeringsregeling voor pluimveehouders om de toepassing van bestaande innovaties te stimuleren.

Dat meldde uitvoeringsorganisatie RVO.nl tijdens een webinar over de nieuwe subsidieregeling voor verduurzaming van stallen en stalsystemen.

Pluimveehouders komen vooralsnog niet voor de subsidieregeling voor verduurzaming van stallen en stalsystemen (de innovatiemodule) in aanmerking. Dit omdat er volgens RVO.nl al een aantal innovaties voor pluimveestallen bestaan die breder uitgerold kunnen worden.

Pluimveehouders als eerste in aanmerking voor investeringsmodule

Pluimveehouders komen wel als eerste in aanmerking voor de nieuwe investeringsregeling (de investeringsmodule). Deze regeling wordt op korte termijn gepubliceerd en opengesteld. Ook sluit RVO.nl niet uit dat er in de toekomst alsnog mogelijkheden komen voor de pluimveesector om gebruik te maken van de innovatiemodule.

Of registreer je om te kunnen reageren.