Pluimveehouderij

Nieuws 1 reactielaatste update:16 dec 2019

Plukon werkte samen met De Vegetarische Slager

Plukon Food Group werkte samen met De Vegetarische Slager.

Dat blijkt uit het jubileumboek dat Plukon ter ere van het 125-jarig bestaan presenteerde. De Vegetarische Slager leverde in 2018 het hoofdingrediënt van een vegetarische maaltijdsalade met visvrije tonijn aan Plukon.

“Plukon vertaalt de groeiende behoefte van consumenten om een dag geen vlees te eten door in zijn assortiment”, zo laat een communicatiemedewerker van Plukon hierover weten.

Food-oplossingen

Op de locatie in Wezep produceert Plukon een breed assortiment aan verse maaltijden. Dit betreft zowel maaltijden met kip, vis, vlees als vegetarische maaltijden. “Het vertalen van consumentenwensen in vooruitstrevende food-oplossingen is inmiddels een kernactiviteit van Plukon. Aangezien de wereld van vegetarisch eten volop in ontwikkeling is, wordt hier qua assortiment rekening mee gehouden”, aldus de zegsvrouw. Plukon Food Group is een van de grootste Europese spelers op de markt van pluimveevlees.

Update:

Plukon Food Group had in 2018 een samenwerking met De Vegetarische Slager. Voor de maaltijdsalade met visvrije tonijn was het hoofdingrediënt afkomstig van De Vegetarische Slager. Deze maaltijdsalade is inmiddels uit het assortiment. Op dit moment gebruikt Plukon Food Group geen ingrediënten van De Vegetarische Slager.

Eén reactie

  • wimschaap

    zo kun je dat niet noemen , veetarische is geen vlees dus hoort ook niet bij de slager. over 10a15 jaar komen ze er achter dat het heel erg slecht was

Of registreer je om te kunnen reageren.