Pluimveehouderij

Nieuws

Kip van Oranje trekker tijdens VIV

Kip van Oranje, innovatieplatform voor de pluimveehouderij, krijgt een prominente plaats tijdens de VIV Europe.

Tijdens deze 4-jaarlijkse internationale vakbeurs voor de intensieve veehouderij van 20 tot en met 22 juni in de Jaarbeurs in Utrecht gaat Kip van Oranje de welkomsthal inrichten als innovatie-galerij met innovaties op pluimveebedrijven om bezoekers te inspireren voor toekomstige investeringen. Speerpunten van Kip van Oranje zijn het delen van data, het ontwikkelen van marktconcepten en het ontwikkelen van boerderij-innovaties.

600 exposanten

Tijdens VIV Europe zullen zo’n 600 exposanten zich presenteren op zo’n 24.500 vierkante meter beursvloer. Het thema van de beurs is ‘Sharing data, better poultry’.

Tijdens de VIV-week vindt ook de internationale week van ‘Smart Food Production’ plaats.

Maak kans op € 5.000 aan prijzen!

Het Innovatiefonds van Boerderij en ForFarmers stimuleert boeren om hun ideeën uit te voeren en hun kennis te delen, onder andere door tweemaal per jaar winnende innovaties financieel te ondersteunen, zodat deze verder kunnen worden ontwikkeld. Heeft u ook wel eens zo’n goed idee? Meld uw innovatie dan hier aan!

Of registreer je om te kunnen reageren.