Pluimveehouderij

Nieuws 1 reactie

Lege Rondeel-stal in Ewijk staat te koop

De Rondeel-stal van eigenaar Willy Derks in Ewijk (Gld.) staat al sinds oktober leeg en is te koop.

Derks doet op internet zijn verhaal en vertelt waarom de stal nu, vijf jaar na de ingebruikname in maart 2012, te koop staat. “Op geen enkel moment heeft mijn stal geld opgeleverd.” Dit komt mede doordat Rondeel bv zich niet aan prijsafspraken voor de eieren heeft gehouden, aldus Derks.

"Rondeel bv heeft zich niet aan prijsafspraken voor de eieren gehouden", vindt Willy Derks. - Foto: Bart Nijs
"Rondeel bv heeft zich niet aan prijsafspraken voor de eieren gehouden", vindt Willy Derks. - Foto: Bart Nijs

Rondeel bv, dat recht op eerste koop heeft, biedt ver onder de waarde van de stal, aldus Derks, die de eerste franchiser van het Rondeel-concept was. Hij zoekt mensen die zijn Rondeel willen vrijkopen en willen omvormen tot een bedrijf waar aandeelhouders inspraak hebben en waar nieuwe plannen kunnen worden ontwikkeld.

Eén reactie

Of registreer je om te kunnen reageren.