Pluimveehouderij

Nieuws 1424 x bekeken

Nu aanmelden voor de Pluimveerelatiedag!

Het is bijna zo ver: donderdagmiddag 7 april organiseren Pluimveehouderij in samenwerking met LTO/NOP de Pluimveerelatiedag in het Schaffelaartheater in Barneveld. Meld u nu aan voor deze dag vol praktisch toepasbare informatie in uw leghennen- of vleeskuikenbedrijf.

Vele collega's, NOP-leden én uw contacten uit de mengvoerbranche, broederij en andere toeleveringsbedrijven gingen u al voor. Met het thema 'Voer maakt het verschil' willen we u uitdagen een nog betere kipgezondheid na te streven.

Voor, tussen en na afloop van de presentaties is er uitgebreid gelegenheid tot netwerken, bijpraten, ervaringen delen en natuurlijk discussiëren over de presentaties. Er zijn nog plekken beschikbaar in het theater!

Bekijk het uitvoerige programma en meld u direct aan

Of registreer je om te kunnen reageren.