Pluimveehouderij

Nieuws 1 reactie

Geen gangbare kip meer bij Vomar en Hoogvliet

Amsterdam - De supermarkten Vomar en Hoogvliet stoppen met de verkoop van vlees van gangbaar gehouden vleeskuikens.

Wakker Dier startte begin deze week een advertentiecampagne tegen de twee supermarkten omdat deze als één van de weinigen nog niet hadden aangekondigd over te stappen naar een Kip van Morgen-variant. Beide supermarkten hebben nu besloten toch over te stappen naar een langzamer groeiend vleeskuikenras, waarbij Vomar heeft aangekondigd bovendien de helft van het kippassortiment onder het Beter Leven-keurmerk te willen produceren. Wakker Dier laat in een persbericht weten nu haar pijlen op de kleinere Boni en Nettorama supermarkten te gaan richten.

Eén reactie

Of registreer je om te kunnen reageren.