Pluimveehouderij

Nieuws

Pluimveerelatiedag, u komt toch ook!

Aanstaande dinsdagmiddag 6 oktober is het zover: dan organiseren Pluimveehouderij en LTO/NOP de Pluimveerelatiedag in het Schaffelaar-theater in Barneveld. U komt toch ook? Ontmoet collega’s, leer van elkaar en werk aan relaties binnen en vooral buiten de sector. Centraal staat het creëren van een positief imago en wat elk individu daar zelf op zijn of haar manier aan kan bijdragen.

Pluimveehouderij en LTO/NOP willen u prikkelen op het gebied van communicatie en u concrete handvatten geven om u en uw bedrijf beter voor het voetlicht te brengen. Wat doen we goed, waar schieten we te kort en wat gaan wij daar aan doen? Op de Relatiedag willen we richting geven aan de hand van sprekende voorbeelden uit de praktijk en de sprekers vooral het hemd van het lijf vragen. Niet zozeer over wat zij met hun aanpak hebben bereikt, maar hoe zij bepaalde dingen in gang hebben gezet en hoe u daar zelf mee aan de slag kunt. We gaan er vanuit dat onze inspirerende sessies u aan het denken zetten en hopelijk tot actie leiden. Van een zichtstal tot een goede verstandhouding met de buren, van het gebruik van social media tot het promoten van de sector op fysieke bijeenkomsten.
De pluimveesector heeft 1.800 ambassadeurs in de primaire sector en nog velen in de periferie die stuk voor stuk het aantal relaties tot hun bedrijf kunnen vergroten en daarmee een olievlekwerking kunnen hebben. Een geweldig potentieel dat niet ongebruikt mag blijven.
Meld u nu aan via http://www.boerderij.nl/Pluimveehouderij/Pluimvee-Relatiedag/

Of registreer je om te kunnen reageren.