Pluimveehouderij

Nieuws 1 reactie

VIV Europe: compleet en compact

De aanstaande internationale vakbeurs voor de intensieve veehouderij VIV Europe, wil bezoekers van dinsdag 20 tot en met donderdag 22 mei veel bieden op een relatief beperkte oppervlakte.

Compleet en compact, zo omschrijft projectmanager Ruwan Berculo de opzet van VIV Europe. "We hebben nu al bijna 600 exposanten, zo'n 100 meer dan vier jaar geleden, op een kleinere oppervlakte.''
Beursorganisatie VNU Exhibitions Europe streeft ernaar dat de bezoekers in vijf hallen van de Jaarbeurs op korte afstanden alle relaties, al het nieuws en alle informatie kunnen (aan)treffen die zij nodig hebben om (investerings)beslissingen binnen hun bedrijf te kunnen nemen. In een speciale 'innovation gallery' presenteren 40 bedrijven hun innovaties, zodat bezoekers snel op de hoogte zijn van de belangrijkste nieuwigheden. Op een 'centre court' worden allerlei presentaties gehouden.
Volgens Berculo is VIV Europe in mei 'the place to be' voor iedereen die zich bezighoudt en geïnteresseerd is in de productie van dierlijk eiwit. VIV Europe is vooral een pluimveebeurs, minder een varkensbeurs. Speciale 'topics' zijn productie van voer, slachten plus processing van vlees en eieren, en diergezondheid.

Eén reactie

  • red

    Voor de bobo's niet voor de gewone pluimveehouder interesant geef mij maar de beurs in Hardenberg

Of registreer je om te kunnen reageren.