Pluimveehouderij

Nieuws 2 reacties

Ledenbijeenkomsten LTO Noord/NOP over marge en keten

LTO-Noord/NOP houdt op 28 en 30 oktober twee discussiebijeenkomsten onder de titel ‘Pluimveehouderij zet stappen!’ over margeverbetering en ketenversterking. Het zijn tevens jaarlijkse bijeenkomsten voor leden-pluimveehouders.

De eerste bijeenkomst (op 28 oktober) is in Van der Valk Hotel De Cantharel, Van Golsteinlaan 20 in Apeldoorn (Gld.) De tweede bijeenkomst (op 30 oktober) is in uitgaans-, party- en congrescentrum De Kruisweg, Kruisweg 1 in Marum (Gr.). De aanvang is beide keren om 20.00 uur.
LET OP: in de agenda van het vakblad Pluimveehouderij zijn deze locaties per abuis verwisseld.

Spreker: Eric Hubers
Het programma is op beide avonden hetzelfde. Spreker: NOP-voorzitter Eric Hubers. Onderwerpen (onder meer): onafhankelijke monstername bij mesttransport, Diergezondheidsfonds (DGF) en bestrijding Mycoplasma synoviae (M.s.), de nieuwe brancheorganisatie Avined en de Nederlandse Controle Autoriteit Eieren (NCAE).

Laatste reacties

  • gerjan slingenbergh

    De agenda laat iets anders zien dan margeverbetering en ketenversterking.

  • Zents beheer

    Klopt Gerjan, als de vlag de lading moet dekken is óf de titel óf de agenda verkeerd.

Of registreer je om te kunnen reageren.