Pluimveehouderij

Nieuws 6 reacties

De Haan moet pluimveehouders gaan leiden

Barneveld - Het bestuur van de Nederlandse Vakbond Pluimveehouders (NVP) heeft dinsdagavond in zijn landelijke bestuursvergadering besloten om Hennie de Haan voor te dragen als nieuwe voorzitter.

In de extra algemene ledenvergadering van 11 november zal worden voorgesteld om haar tot voorzitter te benoemen per 1 januari 2015. De Haan is sinds 2007 zelfstandig organisatieadviseur. Haar bedrijfskundige kennis en communicatieve vaardigheden, alsmede haar twintig jaar bestuurlijke en leidinggevende ervaringen maken haar volgens de vakbond een zeer geschikte kandidaat om als NVP-voorzitter de vakbond een nieuwe periode in te leiden. Gert-Jan Oplaat blijft tot 31 december 2014 voorzitter bij de NVP.

Laatste reacties

 • kuiken007

  al die vakbonden beginnen een vrouw als leider te kiezen
  denken ze dat ze hiermee de kamerleden e.d. kunnen verleiden

 • Probe

  Affiniteit met pluimvee?

 • John Claessens

  Girlpower!

 • jp.bierema

  Verfrissend! Oplaat was ook naar mijn zin.
  Toch is een vrouw ook niet zo gek, wanneer ik denk aan de media tv zie ik liever een vrouw onze belangen verdedigen dan een man. Vooral in deze roerige tijd van plofkip en wat voor soorten al niet meer is de keuze goed. Veel medelanders zien toch graag een vrouw op de lens en luisteren dan misschien ook wat beter naar onze argumenten waarom de reguliere kip zo goed is voor het milieu!!!

 • .....

  Wat een toepasselijke naam lol...........................

 • kuiken007

  een hen tussen de hanen

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.