Pluimveehouderij

Nieuws 1 reactie

Workshop broedeiprijs voor vermeerderaars

LTO/NOP en NVP organiseren op dinsdag 10 september een workshop broedeiprijs voor vermeerderaars.

De beide belangenorganisaties willen vermeerderaars handvatten aanreiken in een financieel moeilijke tijd. Ondanks een tekort aan broedeieren in het eerste halfjaar van 2013 staan de marges onder druk.

Vermeerderaars krijgen tijdens de workshop tips en trucs aangereikt om de kostprijs verder te beheersen. Ook krijgen ze meer duidelijkheid over de totstandkoming van de opbrengstprijs van broedeieren. Tijdens de workshop is ruimte voor discussie over de marktsituatie.

De workshop vindt plaats op dinsdag 10 september in Zaal Verploegen in Wijchen. De aanvangstijd is 20.00 uur. Vermeerderaars die deel willen nemen aan de workshop dienen zich voor 7 september aan te melden via glenselink@ltonoord.nl of info@nvpluimveehouders.nl.

Eén reactie

  • jehanvankroaks

    Ben benieuwd !
    eerste opgave hebben ze binnen.

Of registreer je om te kunnen reageren.