Pluimveehouderij

Nieuws 1858 x bekeken 1 reactie

Hendrix Genetics en Maisadour zetten Caringa Sud-Ouest op

Boxmeer - Hendrix Genetics en Maisadour gaan hun activiteiten in vleeskuikens en parelhoenders in het zuidwesten van Frankrijk samenvoegen. Dit meldt Hendrix Genetics. Beide bedrijven hebben daartoe een overeenkomst ondertekend.

De overeenkomst die op 1 augustus van kracht wordt betreft de vermeerderingslocaties en broederijen in Isle Jourdain, Arrue en Sarbazan. De activiteiten worden ondergebracht in de vennootschap Société Landaise d’Aviculture, die verder gaat onder de nieuwe naam Caringa Sud-Ouest.
Caringa Sud-Oues wordt aangestuurd vanuit Caringa, de traditionele pluimveedivisie van Hendrix Genetics. Caringa, dat ook een meerderheidsbelang heeft in Caringa Sud-Ouest, wordt geleid door Mathieu Lemarié. Ook de voormalige joint-venture Accouvage Landais van de bedrijven Maïsadour and Boyé gaat op in Caringa Sud-Ouest. Voor de logistieke activiteiten in de regio wordt het bedrijf ALS verantwoordelijk, het logistieke bedrijf van Hendrix Genetics in Frankrijk.

Eén reactie

  • mau

    en hendrix genetics zelf dan , dat is onderdeel van wie of wat en waarom ?

Of registreer je om te kunnen reageren.