Pluimveehouderij

Nieuws 3 reacties

Zeven boetes na overtreden salmonellaregels

Zoetermeer – Het tuchtgerecht van het Productschap Pluimvee en Eieren heeft in zeven zaken boetes opgelegd van 750 tot 5.400 euro wegens overtreding van de salmonellaregelgeving.

Vier zaken gaan over het niet op tijd uitvoeren van salmonella-onderzoek bij leghennen. Drie zaken gingen over op de wijze waarop stalonderzoeken na een salmonellabesmetting op vleeskuikenbedrijven zijn uitgevoerd.

Laatste reacties

  • Khalid en zijn maten

    Wanneer begint het PPE met het onderzoek naar pluimveeservice bedrijven die geen IKB certificering hebben en dus ook niet de certificerings kosten en de rest van de blabla hebben,maar nog wel steeds actief zijn in het grensgebied van Nederland...Als je als productschap regels rondom IKB bedenkt moet je ook ALLES controleren,anders liever vandaag opdoeken dan morgen.

  • Demeter Griend

    Produktschappen zijn bijna weg, ik meen per 1-1-2014.

  • Lange baas

    Ze hebben niks beter te doen blijkbaar stelletje.....

Of registreer je om te kunnen reageren.