Pluimveehouderij

Nieuws

Tweede Nationaal Pluimveecongres op 15 mei

Nadat het Nationaal Pluimveecongres in 2011 voor het eerst werd georganiseerd, staat binnenkort de tweede editie van het evenement op stapel.

Het Nationaal Pluimveecongres wordt woensdag 15 mei georganiseerd in het Gelderse Duiven. Thema van het congres is 'Kip en ei van morgen'. Verschillende sprekers hebben inmiddels hun medewerking aan het congres toegezegd. Onder meer staatssecretaris Sharon Dijksma, Aalt Dijkhuizen (Wageningen UR) en Noud Janssen (LLTB) zullen als spreker acte de presence geven.
Het congres is een gezamenlijk initiatief van het Dutch Poultry Centre en het Productschap Pluimvee en Eieren. Pluimveehouders kunnen zich op de site van het Dutch Poultry Centre nog aanmelden voor het congres.

Of registreer je om te kunnen reageren.