Pluimveehouderij

Nieuws 907 x bekeken 3 reacties

Oplaat herbenoemd als voorzitter NVP

Heteren - De Nederlandse Vakbond Pluimveehouders heeft Gert Jan Oplaat tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering herbenoemd als voorzitter voor een termijn van drie jaar.

Iris Odink uit Lutten is benoemd als nieuw bestuurslid van de vakbond. Zij wordt verantwoordelijk voor de legsector en beheert de financiën van de vakbond. Jan Brok is opnieuw benoemd als secretaris van de NVP. Voor die laatste beslissing moesten wel de statuten van de vakbond worden aangepast, omdat Broks maximale zittingstermijn was verstreken. Het bleek echter onmogelijk om een nieuwe secretaris te vinden. De statuten zijn nu zo aangepast dat een verlenging van de termijn mogelijk is met instemming van de ALV. De Ledenvergadering heeft wel altijd de mogelijkheid met een nieuwe kandidaat te komen en die te laten benoemen.

Laatste reacties

 • drientje

  Waarom geen foto van Iris. Fleurt de site allicht meer dan de foto van Oplaat.

 • J.Odink

  Haha, ik voel me gevleid! 't zal er vast nog wel van komen en op de openbare vergaderingen van de NVP kunt u altijd kennis komen maken met mij!
  Iris Odink

 • kipmetkop

  Altijd lachen met statuten! De houdbaarheid van statuten wordt door velen korter geacht dan de houdbaarheid van belangenbehartigers!!

Of registreer je om te kunnen reageren.