Pluimveehouderij

Nieuws 1 reactie

REP-notering ter ziele

De REP-eiernotering, de Realistische EierPrijs, die Teus Malestein elke week opstelde, wordt niet voortgezet.

Na het plotselinge overlijden van Malestein medio oktober, werd gemeld dat zowel de Eierbank, Malestein's makelaardij in eieren, als de REP op korte termijn zouden worden gecontinueerd. Per 1 november heeft Van Raai eierhandel in Woudenberg de Eierbank voortgezet. Eigenaar Jan J. van Raai wil niet ook de REP-notering voortzetten, omdat dit zou conflicteren met zijn vice-voorzitterschap van de Barneveldse eiernotering. Voor de voortzetting van de REP-notering zijn geen andere kandidaten gevonden.

Eén reactie

  • janskip

    www.pluimveebeurs neemt voldoende eierprijzen over dus dit gat wordt wel weer opgevuld

Of registreer je om te kunnen reageren.