Pluimveehouderij

Nieuws 1328 x bekeken 5 reacties

Kamerleden bezorgd over dioxine bij Harlingen

Den Haag – Tweede Kamerleden Sjoera Dikkers en Yasemin Cegerek van de PvdA hebben Kamervragen gesteld over eieren van hobbyboeren waarin te veel dioxine in gevonden, in de buurt van afvalverbrandingsoven Harlingen.

De Kamerleden zijn bezorgd over de effecten van de afvalverbrandingsoven en of dit ook effect heeft op de melkproductie in het gebied. Ook vragen de Kamerleden naar het optreden van de NVWA, die verontruste burgers meldt dat er geen reden is voor paniek, terwijl het gehalte van dioxine zodanig hoog is dat de eieren uit de handel genomen zouden worden.

Laatste reacties

 • koestal

  deze eieren worden niet verhandeld,al genoeg voedselschandalen

 • l coumans

  nogmaals hoe hoog is het dioxine gehalte dan???????

 • jinkehes

  Zie www.levendehave.nl
  Daar ook tal vantips om dioxine in eieren te voorkomen

 • l coumans

  dank U

 • kleitokkers

  Alle hobby kippen in nederland maar een controleren voor een juist gemiddelde.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.