Pluimveehouderij

Nieuws 987 x bekeken 5 reacties

Organisaties vragen om vrijwillige bijdrage eipromotie

Zoetermeer - Legpluimveehouders krijgen deze dagen van het Productschap Pluimvee en Eieren het verzoek om vrijwillig bij te dragen aan de reclamecampagne voor eieren in 2014.

Het verzoek om een bijdrage is mede door NOP en NVP verstuurd. Tot nu toe werd de reclamecampagne voor eieren bekostigd uit de heffingen van het Productschap. Aan die mogelijkheid komt per 2014 als de productschappen worden opgeheven een eind.

Laatste reacties

 • bankivahoen

  Vrijwillig bijdragen om er voor te zorgen dat de retail nog meer winst kan genereren uit de vierkante meters winkelschap waar de eieren staan!
  Er zijn geen plekken in de winkel die meer opleveren als daar waar de eieren staan, wat zullen de reatailers lachen als die sukkels van een kippenboeren ook nog hun marketing komen steunen! Als ik hoor hoe veel bezwaar er tegen de stuiver is die ze nu voor een ei willen geven geeft dat te denken hoe duurzaam men daar bezig is!

 • Zents beheer

  3 eieren extra per hoofd van de bevolking zou toch een mooi resultaat zijn.
  Maar als tegelijk de productie uitbreidt met 2 stallen van 60.000 is het weer opgevuld en zijn we terug bij af en kan de handel de eieren weer weg geven aan de retail. Als de kippenrechten verdwijnen zoals NOP en NVP en ANEVEI willen gaan we richting 400 % zelf voorziening want we hebben immers geen mest probleem meer, dan rest ons hetzelfde als de varkenssector : jaren onder de kostprijs of nog minder !

 • Wian

  Of de reclame er voor heeft gezorgd dat de consumptie stijgt is maar de vraag. De economische crises is de aanleiding dat er meer eieren worden gegeten, eieren zijn het goedkoopste dierlijk eiwit in het winkelschap .Zo als Bankivahoen stelt de Retail lacht zich krom. Nee dank u
  Laat eerst maar eens zien waar je ons geld aan gaat besteden, daarna kunnen we beslissen of we willen doneren.

 • eimania

  Ik plaats wel een advertentie in de lokale krant om mijn huisverkoop te promoten, dat levert mij direct geld op. zo help ik mijn concurenten ,de handel , en de retail teminste niet.

 • jwvk

  Moeten de akkerbouwers straks ook reclame maken voor brood.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.