Pluimveehouderij

Nieuws 2530 x bekeken 5 reacties

Handel in pluimveerechten ligt stil

Doetinchem - De handel in pluimveerechten ligt helemaal stil. Er komt al enkele weken geen aanbod los en navraag is slechts informatief.

Navraag leert dat een enkele koper met een bod van 4 euro voor koop en 5 cent voor leaserechten nog wel onder de markt wil doorschieten, maar daardoor ontstaat geen handel. De prijs voor koop ligt volgens intermediairs op 5 euro per recht.

Laatste reacties

 • bankivahoen

  Er zijn veel meer rechten in Nederland als boeren die ze nog gebruiken, dus je weet wat de prijs momenteel doet, zakken en nog eens zakken. Veel wat er te leasen aangeboden wordt zal dit jaar niet nodig zijn, iemand die er vanaf moet moet nu blij zijn als er iemand 10 cent geeft !

 • PluimveeBrabant

  Daarom waren de eierprijzen ook zo goed dit jaar, omdat al die stallen leeg staan. Er is gewoon geen geld, dat betekent niet dat de rechten niet nodig zijn.

 • v.d.Velden

  de vooruit zichten zijn wel goed zei een kippen verkoper dat had hij van een pakstation gehoord dus het zal volgend jaar wel weer goed komen.

 • ja

  pakstations lullen ook naar hun eigen straatje.

 • De Toekomst

  Ja natuurlijk zegt dat de kippen verkoper, hij zou zijn eigen ruiten ingooien als hij zou zeggen dat het volgend jaar ook niks word!

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.