Pluimveehouderij

Nieuws 1 reactielaatste update:8 jan 2013

Eenden-integratie terug in Nederlandse handen

Ermelo - Eenden-integratie Duck To in Ermelo is weer volledig Nederlands. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt.

Aandeelhouder Tomassen BV heeft via een Management Buy Out een meerderheid van de aandelen verworven in de bedrijven in Nederland en die in Thailand. Tomassen Duck-To BV fuseerde in 2007 met Bangkok Ranch in Thailand. De aandelen werden deels aan Navis Asia funds en Rabo Capital verkocht.

Aandeelhouder G.J. Tomassen bleef zelf mededeelnemer. In april 2010 heeft het bedrijf homassen Duck-To BV/Bangkok Ranch alle aandelen van Cherry Valley overgenomen in de UK als in China. Door de huidige management Buy out zijn Cherry Valley UK en China weer los gekomen van Tomassen Duck-To BV/Bangkok Ranch. Zij gaan verder onder de vlag van Navis en Rabo.

Eén reactie

Of registreer je om te kunnen reageren.