Pluimveehouderij

Nieuws

Veiling pluimveestallen Van Deurzen gaat niet door

Vierlingsbeek- De veiling van de leegstaande pluimveestallen van Huub van Deurzen in Groesbeek gaat woensdagmiddag niet door. Dat heeft het notariskantoor Vierlingsbeek, dat de veiling organiseert, bekend gemaakt.

De veiling zou vandaag plaatsvinden tussen 14.00 uur en 15.00 uur in een zalencentrum in Vierlingsbeek. Een handjevol geïnteresseerden droop kort na 14:00 uur af.

De veiling is afgeblazen na de uitkomst van het kort geding dat ook woensdag plaatsvond. Het kort geding was aangespannen door Van Deurzen tegen schuldeiser Frans Botrop om de veiling niet door te laten gaan. Van Deurzen heeft zicht er altijd tegen verzet omdat hij graag op de locatie in Groesbeek zijn pluimveeactiviteiten wil voortzetten.

De executieveiling was door Botrop aangevraagd om de hypotheekschuld van Van Deurzen aan Van Botrop af te lossen.

Het is de tweede keer dat de veiling op het laatste moment wordt afgeblazen. Of de veiling op een andere dag alsnog doorgaat is nog niet bekend.

Of registreer je om te kunnen reageren.