Pluimveehouderij

Nieuws 10 reacties

Pluimveevlees uit Oekraïne naar EU

Kiev - Oekraïne heeft de onderhandelingen met de veterinaire autoriteiten van de Europese Unie voltooid en zal binnenkort de eerste zending van pluimveevlees naar de Europese Unie sturen. Dat meldt de Oekraïense pluimveebond.

Naar verwachting zal de export in oktober of november van dit jaar plaatsvinden. Oekraïne wil in 2013 tussen de 20.000 en 30.000 ton pluimveevlees in de EU afzetten.

Laatste reacties

 • B bob

  Daar ga je als Nederlandse vleeskippenhouder ! Alleen al het voeder is al veel voordeliger voor deze ondernemers en de loonkosten zijn extreem laag. Regelgeving wat berteft milieubelasting is ook niet aanwezig. Dit kippenvlees zal de voorkeur genieten van Europese verwerkingsindustrie.

 • annevandermeer1

  Och ja en dan stort de nl staat ook nog eens 80 milj om de kippenhouderij in de oekraine te ondersteunen ,en hier de regels aanscherpen om het braafste jongetje te wezen het gaat welgoed met bv.nl

 • Flyinghollander

  B.bob nog nooit in Oekraine geweest begrijp ik wel.

  Daarnaast snap je nu ook dat geen enkel mens jou begrijpt, je geeft zelf het antwoord, dat de verwerking,inkoop voor voordelig gaat, dus waarom trap jij tegen de agrariers aan die dus aan de vraag voldoen.

 • B bob

  Wat een domme conclusie . Dat ik op tijd ( voor de waanzin toesloeg in Holland ) vertrok en met mijn kapitaal een mooi Biologische bedrijf starte waarin nu mijn hele familie een goede boterham verdient is de realteit . laat mij nu maar op de zenuwen werken van de onnozele ondernemers die denken dat ze voorlopig nog wel even doorkunnen gaan met de productie van antibioticakip. Die begrijpen mij inderdaad niet aangezien ze daar het verstandelijk vermogen niet voor hebben.

 • l coumans

  B bob heb je met je vetrek ook met de fiscus afgerekend?? want die lezen dit ook allemaal.

 • B bob

  I Coumans, het was toen ik vertrok al niet mogelijk om een groot bedrijf te verkopen en met al het geld in een koffertje te vertrekken dus droeg ik netjes alle lasten af. Alles wat de jakhalzen bij die fistvuc lezen kan mij dus niet deren.

 • l coumans

  oef oef dat is een pak van mijn hart, dus goed gedaan jochie

 • B bob

  In het dagelijks leven zou jij buigen en netjes meneer tegen mij zeggen maar ik begrijp dat je op het internet geen fatsoensnormen hoeft te verwachten van de reguliere ondernemers. Ik pas me wat dat betreft goed aan ;-)

 • Flyinghollander

  Bob je hebt helemaal geen bedrijf in je fantasie misschien. Je bent gewoon zo milieuactivist die op een uitkering de hele dag hier de boel zit op te jutten.

 • B bob

  Indien je een beter gevoel hebt bij het idee dat ik geen Biologische ondernemer in Texas ben moet ik je teleurstellen . Een uitkering heb ik via mijn pensioentje in nederland uit een ver verleden. De boel opjutten doe ik echter wel .Ik doe dit niet om te treiteren maar om een weerwoord te bieden aan alle domme reactie's .

Laad alle reacties (6)

Of registreer je om te kunnen reageren.