Pluimveehouderij

Nieuws 4 reacties

Hendrix genetics opent nieuw genomisch lab in Frankrijk

Boxmeer - Hendrix Genetics heeft een nieuw onderzoekscentrum geopend in Ploufragan in Frankrijk.

Het nieuwe lab moet een centrum worden voor moleculair DNA-onderzoek voor alle Hendrix Genetics divisies. Onderdeel van het lab wordt ook een databank voor DNA van varkens en kippen. De verzamelde gegevens moeten een basis gaan vormen voor verdere genetische verbetering van het fokmateriaal dat hendrix Genetics op de markt brengt.

Laatste reacties

 • bankivahoen

  Gratis tip: Zorg dat de toekomstige kippenrassen bloed hebben dat onaantrekkelijk is voor bloedluizen.Degene die dat als eerste lukt is spekkoper!

 • politiek

  Ik begrijp dat bankivahoen naast hormonen en verboden antibiotica nu ook wat wil gaan rommelen aan de genetische structuur van fokmateriaal van dieren. Zijn dat open en transparante disccussies , met bepreking van alle gevaren en nadelen , of moeten die besprekingen ook in vertrouwen gevoerd worden waar de samenleving geen weet van mag hebben ? .

 • bankivahoen

  Wat leuk als je zulke suggestieve beweringen uit naar mij,heb je daar bewijzen voor? Moderne wetenschap ga jij echt niet tegenhouden al schrijf je hier duizend keer hetzelfde betoog.Jij gebruikt zeker geen pc,i-pad,of hoe het ook heet ! De mensheid evolueerd steeds verder,of je dat nu wilt of niet.Moderne tijden noemen we dat.Op een verantwoorde manier kan men veel goede dingen bereiken waar ook jij veel profijt van kan hebben!

 • B bob

  Bankivahoen, volgende jaar 30.000 ton kippenvlees uit Oost Europa !! De Nederlandse Pluimveehouders kunnen alleen nog maar omschakelen naar een productiemethode die past bij de huidige consument. Zonder chemische middelen en medicatie en volledig naar de zin van de Dierenbescherming .Verder is het gebruik van GMO roundupready troep ook niet meer van deze tijd.

Of registreer je om te kunnen reageren.