Pluimveehouderij

Nieuws 3 reacties

Actie om kinderen bewust te maken van eieren

Amsterdam - Kids for Animals, de jeugdclub van de Dierenbescherming, en eierleverancier Gebroeders Van Beek BV gaan samenwerken om kinderen bewust te maken van diervriendelijke eieren.

Gebroeders Van Beek BV verkoopt zeven soorten vrije uitloop en biologische eieren onder het eigen label 'Blije Kip'. Deze vrije uitloop Blije Kip eieren hebben twee sterren van het 'Beter Leven kenmerk' van de Dierenbescherming en de biologische eieren zelfs drie. De vrije uitloop eieren zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo Supermarkten, Coöp en Plus. De komende vier tot zes weken zijn alle doosjes Blije Kip eieren in de schappen van de supermarkt voorzien van een Kids for Animals actiesticker. De sticker verwijst naar de actiewebsite kidsforanimals.blijekip.nl. Daar kunnen kinderen onder meer meedoen aan een 'blije kippenhok knutselwedstrijd',  waarmee een Kids for Animals kinderfeestje te winnen is.

Laatste reacties

 • kleitokkers

  Met 2% korting

 • B bob

  Ik denk dat deze producent gewoon geen eieren levert aan ahold als ze dat smerige trucje bij hun probeert uit te halen. Dat is het voordeel van de sterk groeiende markt voor Biologische producten.

 • Bison

  Wat een kinderachtig gelul,..blije kip eieren.
  Holland lijkt wel een kleuterklasje tegenwoordig,tok.tokke toohoook,..au! dat doet een beetje zeer!,..en..weer een blij ei.

  Blije kip eieren...ROLF...zielige stumpers..ha ha

Of registreer je om te kunnen reageren.