Pluimveehouderij

Nieuws 3251 x bekeken 1 reactie

Groesbeeks pluimveebedrijf weer op nominatie voor veiling

Vierlingsbeek – Het (leegstaande) pluimveebedrijf van Huub van Deurzen in Groesbeek wordt op 12 september geveild. Dat meldt het notariskantoor Vierlingsbeek dat de veiling organiseert. Het is de tweede keer dat het bedrijf, dat ook wel bekend staat als de grootste legbatterij van Nederland, op de nominatie staat om te worden geveild.

Vorig jaar ging de veiling niet door omdat Van Deurzen en schuldeisers de gebroeders Van Bakel te elfder ure hun conflict bijlegden.

Het bedrijf wordt nu weer in opdracht van Van Bakel ter veiling aangeboden. Een deel van de hypotheekschuld van Van Deurzen van 5 miljoen euro aan Van Bakel is afgelost, maar over het restant van de schuld is het conflict opnieuw opgelaaid, zo meldt Marco Rieff van het notariskantoor.

Het kooibedrijf van Van Deurzen kon 300.000 leghennen in kooien huisvesten, verdeeld over vier schuren.

Eén reactie

  • Sjaak

    Nah...dat wordt een eitje!

Of registreer je om te kunnen reageren.