Pluimveehouderij

Nieuws 1 reactie

Kentucky Fried Chicken 40 jaar in Nederland

Amsterdam - Kentucky Fried Chicken (KFC) opende 40 jaar geleden het eerste filiaal in Nederland waar mensen kennis maakten met kipstukken, bereid volgens een geheim recept uit 1939.

Hetzelfde gerecht staat nu vanwege de feestelijkheden opnieuw op het KFC-menu. 40 jaar na de opening van de eerste zaak, aan de Rotterdamse Bergweg, zijn er in Nederland 40 KFC-filialen. De keten verkocht in het begin alleen maar buckets met kipstukken. Sindsdien heeft de onderneming het menu voortdurend aangepast, met onder meer Hot Wings, gegrilde kip, wraps en salades. KFC heeft als doel om door te groeien naar 100 restaurants in Nederland.

Eén reactie

  • Aad Baars

    Het geheime recept bestaat vooral uit kunstmatige vraatzuchtopwekkende smaakversterkers zoals MSG . Ook de nodige pathogenen ( zie links net onder artikel!) in het laagwaardige plofkippenvlees en antibiotica laten een nare bijsmaak achter.

Of registreer je om te kunnen reageren.