Pluimveehouderij

Nieuws

Franse pluimveeverwerker LDC haalt hogere omzet

Parijs – Het Franse pluimveeverwerkende bedrijf LDC heeft vorig jaar een omzet gehaald van 2,774 miljard euro. Dat is 8,6 procent meer dan een jaar eerder.

In Frankrijk zelf, dat nog altijd goed is voor het merendeel van de omzet, gingen de verkopen met meer dan 11 procent omhoog.
Die hogere omzet is deels te danken aan gestegen prijzen, want in volume gemeten gingen de verkopen met een kleine vijf procent omhoog. De kleine divisie traiteurproducten zag de verkopen echter met twee procent dalen maar levert nog altijd niet minder dan 132 miljoen aan de groepsomzet op. Groupe LDC verlegt de aandacht binnen deze divisie van verlieslatende producten naar producten die een hoger resultaat op kunnen leveren. Verdere cijfers maakt het aan de beurs van Parijs genoteerde Groupe LDC in een later stadium bekend.

Of registreer je om te kunnen reageren.