Pluimveehouderij

Nieuws 3 reacties

PPE zet Ei Love You-campagne voort

Zoetermeer – De reclamecampagne ’Ei love you’ van het Productschap Pluimvee en Eieren (PPE) wordt dit jaar voortgezet.

Dat blijkt uit een stuk dat dinsdag wordt behandeld in de sectorcommissie Eieren van het PPE. Voor dit jaar heeft het PPE 600.000 euro beschikbaar. De campagne wordt vooral gevoerd in de gedrukte media en richt zich op voorlichting aan de consument over de positieve eigenschappen van eieren.

Laatste reacties

  • gerjan slingenbergh

    Gaat het om de voordelen van scharreleieren of biologische eieren?

  • heijinkeieren1

    @gerjan over het eten van eieren in het algemeen. Om te laten zien dat eieren passen in een gezond voedselpatroon en dus bijv niet per definitie cholesterolverhigend zijn. Nog nooit gehoord op de radio?

  • gerjan slingenbergh

    Zonde van het geld.

Of registreer je om te kunnen reageren.