Pluimveehouderij

Nieuws 1023 x bekeken 4 reacties

Ook Anevei niet eens met gesprek tussen PPE en Plus

Houten – Ook de branchevereniging Anevei van de eierhandel en de eiverwerkende industrie is het niet eens met de stap van het Productschap Pluimvee en Eieren (PPE) om in productschapverband een gesprek aan te gaan met Plus-supermarkten.

Dat meldt voorzitter Arend Mijs van de Anevei. Ook Mijs vindt net als Marc Jansen van het CBL, dat het PPE hiermee te veel op de toer van belangenbehartiging gaat.
“Ik kan me heel goed voorstellen dat NVP en NOP niet gelukkig zijn met de stap van Plus. Ik ben het ook niet oneens met hun kritiek. Maar zij moeten dan zelf met Plus gaan praten. Dat is niet de rol van het PPE”, aldus Mijs.

Laatste reacties

 • jehanvankroaks

  Het is wel duidelijk aan welke kant de Anevei staat.
  NIET aan de kant van de producent ( BOER)....... lijkt mij ....

 • classens1

  Gaan we weer lang discussieren over de middelen om het doel te bereiken, of gaan we nu eens een keer meteen over de inhoud praten om het doel te bereiken. Het gaat erom dat de scharreleieren in de schappen blijven liggen. Een gezamenlijk belang. In en in triest dat een dergelijk produkt uit de schappen zou moeten verdwijnen. Laat het PPE samen met de NOP en NVP dit gesprek aangaan met de Plus. EiLoveYou.

 • kleitokkers

  Of de consument laten kiezen, en op elke parkeerplaats bij de plus een eierautomaat

 • william1

  Zou graag wel eens willen weten hoe de nop er tegenover staat.
  In deze tijden is het belangrijk dat men heel goed met de leden doet communiceren en niet als klankbordgroep besluiten nemen.
  Anders komt er allen maar meer afstand tussen bestuurders en leden.
  Duidelijk en helder zijn is is de toekomst .

Of registreer je om te kunnen reageren.