Pluimveehouderij

Nieuws

Lohmann 40 jaar actief in Nederland

Dat Lohmann Tierzucht GmbH dit jaar 40 jaar actief is in Nederland met de verkoop van legouderdieren en after sales service was voor Broederij Ter Heerdt in Zevenaar reden voor felicitaties aan het Duitse fokbedrijf.

Vrijdag 30 november kregen managing director Hinrich Leerhoff en area sales manager Pieter-Jan Luykx een feesttaart en enkele schilderijen aangeboden van de Ter Heerdt-directeuren Symen van der Velde en Chiel ter Heerdt.
In 1972 was Interbroed – recent door Ter Heerdt overgenomen – de eerste Nedelrandse moederdierenklant van Lohmann Tierzucht.
Sinds eind 2011 werkt Ter Heerdt samen met het Duitse fokbedrijf. In maart 2013 plaatste Ter Heerdt 220.000 legouderdieren van de merken Lohmann Brown Classic, Lohmann Brown Lite, Lohmann LSL Classic.

Foto

  • Symen van der Velde (algemeen directeur Broederij ter Heerdt), Hinrich Leerhoff (managing director Lohmann Tierzucht, ook verantwoordelijk voor verkoop en marketing), Pieter-Jan Luykx (area sales manager bij Lohmann Tierzucht voor onder meer Nederland) en Chiel ter Heerdt (commercieel directeur Broederij ter Heerdt) rondom een feesttaart.
Foto: Ter Heerdt.

    Symen van der Velde (algemeen directeur Broederij ter Heerdt), Hinrich Leerhoff (managing director Lohmann Tierzucht, ook verantwoordelijk voor verkoop en marketing), Pieter-Jan Luykx (area sales manager bij Lohmann Tierzucht voor onder meer Nederland) en Chiel ter Heerdt (commercieel directeur Broederij ter Heerdt) rondom een feesttaart. Foto: Ter Heerdt.

Of registreer je om te kunnen reageren.