Pluimveehouderij

Nieuws

Gewonde Britse soldaten krijgen gratis kalkoen

Londen - De National Farmers Union bezorgt de komende weken bij 1.200 gewonde Britse militairen een gratis kerstkalkoen. De NFU doet dat in samenwerking met een aantal kalkoenenfokkers in het hele land en met het ministerie voor defensie.

De kalkoenen worden bezorgd in enkele garnizoensplaatsen en bij een aantal militaire zieken- en verzorgingstehuizen.
Voorzitter Peter Kendall: ''We zijn bijzonder trots op de genereuze medewerking van deze fokkers. Iedereen heeft van harte meegewerkt aan deze actie.'' Overste Mel Pears van één van de betrokken garnizoensplaatsen is ook een tevreden man: ''Deze giften brengen geluk en tevredenheid aan de families van gewonde soldaten in deze gevoelige tijd van het jaar. Ik wil iedereen die aan deze mooie actie meewerkt dan ook persoonlijk bedanken.''

Of registreer je om te kunnen reageren.