Pluimveehouderij

Nieuws laatste update:21 nov 2012

Nieuwe verkoper ISA-leghennen in Duitsland

Hannover - Het nieuw opgerichte bedrijf ab ovo Geflügelvermehrung gaat in Duitsland ISA-leghennen verkopen.

Dit maakte pluimveefokbedrijf Hendrix Genetics bekend. ISA is de leghennenfokkerijdivisie van Hendrix Genetics.

In ab ovo Geflügelvermehrung werken Geflügel Krietenbrink GmbH & Co. KG, Wolter GmbH, beide gevestigd in de deelstaat Noordrijn-Westfalen, en broederij ʼHet Ankerʼ in Ochten (Gld.) samen. Het zwaartepunt van ab ovo is de opfok en verkoop van 17 weekse leghennen, waarvoor ʼHet Ankerʼ de kuikens levert.  Tot eind 2011 was ISA in Duitsland vertegenwoordigd door Geflügelzucht ter Heerdt GmbH, een dochteronderneming van Broederij Ter Heerdt in Babberich.

Of registreer je om te kunnen reageren.