Pluimveehouderij

Nieuws 2 reacties

Veiling grootste legbatterij gaat definitief niet door

Vierlingsbeek – De executieveiling van de ’grootste legbatterij van Nederland’, het Groesbeekse bedrijf van de Limburgse ondernemer Huub van Deurzen, gaat definitief niet door. Dat meldt notaris Rieff van het notariskantoor Vierlingsbeek.

Rieff was de afgelopen weken bezig met de voorbereiding van de veiling.

Aan de veiling van het bedrijf en een aantal andere percelen van Van Deurzen lag een zakelijk conflict met de gebroeders van Bakel en hun financiële partner Franz Bontrup ten grondslag. Vorige week melden de betrokken partijen al dat het conflict dat handelde over een hypotheekschuld uit de wereld was, maar de veiling bleef aangekondigd staan op de website van het notariskantoor.
De benodigde financiële transactie kwam vandaag rond en de veiling is nu afgeblazen.

Van Deurzen is nog steeds bezig om voor de stal een nieuwe milieuvergunning te verkrijgen. Zijn advocaat Johan van Groningen heeft er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken en dat het bedrijf voor 1 januari weer draaiende is. De legbatterijen in het bedrijf zijn eenvoudig om te bouwen tot verrijkte kooien, zo meldt Van Groningen.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Willeke

  Verstandig besluit!
  Het zou onverantwoord geweest zijn, dit i.v.m. de ziektes en het dierenleed, dit hebben we al genoeg in Nederland en de Wereld.

 • no-profile-image

  Tja

  Volgens mij snap je het niet Willeke

Of registreer je om te kunnen reageren.