Pluimveehouderij

Nieuws

Grootste kooibedrijf Nederland wordt geveild

Groesbeek – Het grootste legbatterijbedrijf in Nederland, het bedrijf van Huub van Deurzen in Groesbeek, wordt geveild. De executieveiling vindt plaats op 19 augustus door het notariskantoor Vierlingsbeek.

Groesbeek – Het grootste legbatterijbedrijf in Nederland, het bedrijf van Huub van Deurzen in Groesbeek, wordt geveild. De executieveiling vindt plaats op 19 augustus door het notariskantoor Vierlingsbeek. Behalve het batterijbedrijf in Groesbeek verkoopt Van Deurzen nog enkele andere bezittingen. Het gaat onder meer om een perceel in Boekel, een perceel en een pluimveestal in Vredepeel en enkele percelen in Elsendorp.

Volgens notaris Rieff van het notariskantoor vindt de executieverkoop niet plaats vanwege een faillissement. Van Deurzen heeft een hypotheekschuld aan de gebroeders van Bakel in Vredepeel. De vordering bedraagt nog ruim 2 miljoen euro.

Zoals eerder gemeld zit het bedrijf van de gebroeders Van Bakel in grote problemen.

Of registreer je om te kunnen reageren.