Pluimveehouderij

Nieuws

Boparan moet duidelijkheid geven over Northern Foods

Londen - De Britse zakenman Ranjit Boparan, eigenaar van kippenbedrijf 2 Sisters Food Group en de Nederlandse kippenslachterij Storteboom, moet voor 21 januari duidelijk maken of hij het Britse voedingsbedrijf Northern Foods inderdaad over wil nemen.

Dat heeft de toezichthouder voor fusies en overnames laten weten. Boparan heeft aangekondigd dat hij een bod wil doen op Northern Foods dat op haar beurt juist een fusie wil afsluiten met collega Greencore. Sinds die aankondiging heeft de zakenman niets meer van zich laten horen en de toezichthouder heeft hem nu verteld dat hij een daadwerkelijk bod op tafel moet leggen of zijn plannen openlijk moet intrekken, in Engeland ook bekend als ‘put up or shut up’.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.