Pluimveehouderij

Foto & video 3 reacties

'We moeten concurrerend blijven'

Eric Hubers vindt dat de voortrekkersrol van Nederland als het gaat om nieuwe producten en segmenten niet ten koste mag gaan van de Europese concurrentiepositie. De voorman van de NOP/LTO gaat ook in op actuele thema's als de pluimveerechten, de kip van morgen en de huidige marktontwikkelingen en -voorspellingen.

Engel Lameijer

Laatste reacties

  • AlexOirlo

    Eric, zoals ik van jou verwachtte sta jij alleen voor je eigen sector in deze zaak en ga je daarmee ook door (zie ook video 'Wij kunnen als NVP een vuist maken'). Ik had niet anders van jou verwacht, maar toch goed dat je dit punt openbaar maakt.

  • maartje gussinklo

    Goed en duidelijk verhaal. Jou wens is denk ik de wens van elke pluimveehouder.

  • ariefritz

    Waarom voorstander van het afschaffen van pluimveerechten. Als er weer ongelimiteerd mag worden uitgebreid verdient straks niemand meer droog brood.

Of registreer je om te kunnen reageren.