Pluimveehouderij

Foto & video 14975 x bekeken 9 reacties

Vader en dochter breiden bedrijf uit

Het vleeskuikenouderdierenbedrijf van maatschap Schimmel in Renswoude is flink uitgebreid. Arie en Janita Schimmel geven tekst en uitleg over de nieuwbouw.

Engel Lameijer

Laatste reacties

 • Professor Pluim


  Het ziet er geweldig uit, veel succes !

 • bastiaan.schimmel1

  Een prachtige rapportage hoor! Janita, ik wens je hier erg veel succes mee toe! Wat een fantastische uitdaging, en allemaal mooie technologie om mee te werken! Dat wordt echt ondernemen hoor! Groeten en een mooie open-dag toegewenst morgen!
  Bastiaan Schimmel

 • reijer

  Een prachtige stal en ook een hele uitdaging.Jullie hadden vergunning enz ook redelijk snel voor elkaar.En nu aan het werk, dat gaat jullie zeker lukken.Heel veel geluk toegewenst.
  Groeten Reijer.

 • probe14

  Leuk om zo'n enthousiasme te zien bij vader en dochter. De saamhorigheid straalt er vanaf. Mooi en goed ondernemerschap zal leiden tot succes, dat geloof ik vast.
  Enne... die broederij zal er nu al spijt van hebben.

 • IH

  prachtig bedrijf sucses

 • rdegronc

  Mooie onderneming. Veel succes

 • lub tuf

  prachtig mooie dochter.

 • ITB Boxmeer

  Beste Janita en Arie en de rest van de familie,

  Ik was op de open dag en heb met bewondering naar jullie stal gekeken. Vaak let ik op details en wat mij het meeste bij bleef was een duidelijke wisselwerking tussen het gebouw en de techniek. Het kiezen voor spanten met trekstangen heel interessant omdat de inrichting dan veel eenvoudiger bevestigd kan worden.

  Geen milieuvoorzieningen in de stal maar daarbuiten, door te kiezen voor een luchtwasser, goed opgebouwd, goed bereikbaar, twee wanden en even koppelen van de bestaande stal ermee.
  Je ziet maar dat ook luchtwassers bij moederdieren kunnen.

  Het is een mooie stal geworden, dat heel goed past in de omgeving. Ook de kopgevel afwerking met potdeksel systeem, daar zouden veel ondernemers meer op moeten letten.

  En daarnaast het enthousiasme dat jullie uitstralen. Heel veel succes met jullie bedrijf.
  Groeten Sjaak van der Linden, Inno+

 • ezzeom

  Ik zou graag een bedrijf willen opbouwen in afrika {marokko
  ]maar ik weet niet hoe duur dit alles is?

Laad alle reacties (5)

Of registreer je om te kunnen reageren.